HTML

F1? Like!

Blog F1 mániásoknak! Ha szereted a száguldó cirkusz benzingőzös, égett gumi illattal átszőtt légkörét, és kevés ebből az élményből egy versenyhétvége,itt a helyed! :)

2011.04.09. 13:02 F1 Like

Egy tized

A mai időmérő edzés története leginkább ezzel a címmel foglalható össze.

Rövid időre fel kellett függeszteni az időmérőt, mivel a gyors körön a motorborító idom egy része leszakadt Buemi autójáról. Szerencsére a pilóta épségben vissza tudott gurulni a boxba, viszont a pályát meg kellett tisztítani a törmelékektől. 

Schumacher úgy tűnt jó formának örvend Malajziában, csapattársát, Niko Rosberget fölényesen verte a Q1-ben. A Q3-ból viszont épp Niko verte ki a rutinos versenyzőt.

A Q3-at sokáig a Mclarenes Hamilton vezette, majd az utolsó pillanatban 0,1 másodperccel Vettel került az élre.

A holnapi rajt sorrend a következő: 1. Vettel; 2. Hamilton; 3. Webber

Ezúttal senki sem kényszerül kihagyni a futamot a 107%-os szabály miatt, így minden csapat rajthoz állhat a Maláj Nagydíjon.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: schumacher malajzia forma 1 webber mclaren hamilton vettel maláj nagydíj száguldó cirkusz f1 időmérő


A bejegyzés trackback címe:

https://f1like.blog.hu/api/trackback/id/tr912811840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása