HTML

F1? Like!

Blog F1 mániásoknak! Ha szereted a száguldó cirkusz benzingőzös, égett gumi illattal átszőtt légkörét, és kevés ebből az élményből egy versenyhétvége,itt a helyed! :)

2011.04.07. 22:40 F1 Like

Esélyes lehet a Ferrari Malajziában?

A Ferrari igen gyengén szerepelt az évadnyitó futamon. Egyik sztárpilótájuk sem tudott kimagasló, de még átlagos eredményt sem nyújtani.

A várakozások szerint a Ferrariban van még bőven tartalék erre az évre, várhatóan újabb fejlesztéseket vetnek majd be a következő futamon a siker érdekében. Alonsora és Massára nagy nyomás nehezedik, hiszen Schumacher óta senki nem írta be magát maradandóan az istálló történelmébe. A csapat szurkolói viszont ki vannak éhezve a sikerre és szeretnének végre átütő sikert látni kedvenc csapatuktól.

Vajon képes lesz feltámadni a Ferrari?

2 komment

Címkék: ferrari schumacher malajzia forma 1 alonso massa melbourne száguldó cirkusz behozhatatlan red bull előny


A bejegyzés trackback címe:

https://f1like.blog.hu/api/trackback/id/tr142808376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f1guru · http://f1guru.blog.hu/ 2011.04.11. 18:53:30

Ezzel az autóval lehet, hogy esélyesebb lett volna. Ha jól látom, ez a 2008-as kocsi...

F1 Like 2011.04.11. 21:37:23

Jól látod :) Régi szép (szebb) idők...
süti beállítások módosítása